за унитех турбокомпресори въпроси и отговори оферти
диагностика

Това може да ви е полезно:

  • Масово турбокомпресори в безупречно състояние се диагностицират като дефектирали и причина за разход на масло, ниска мощност или шумове, но причината е някъде другаде.
  • 99% от повредите на турбокомпресорите се дължат на фактори извън тях и ако причината за повредата не се отстрани в дефекта гарантирано ще се повтори в новия или ремонтиран турбокомпресор.
  • Турбокомпресора е една от скъпите резервни части и точната диагностика е задължително това с което трябва да се започне. Прибързаните и неточни заключения относно състоянието на турбокомпресора носят сериозни загуби.
Автомобилна диагностика и Автосервиз

Чрез измерване и по съответни диагностични показатели определяме бързо причините за работа на двигателя с недостатъчна мощност, прекомерно димене, голям разход на масло и постоянен шум на турбокомпресора.

За съвременните компютърно управлявани бензинови и дизелови двигатели с директно впръскване и Common Rail горивни системи разполагаме с диагностично оборудване ESI[tronic] на BOSCH. Унитех няма да ви препраща към други сервизи, предлагаме ви комплексна услуга с диагностиката и ремонт на управляващите електронни системи на двигателя.

Диагностика на демонтиран турбокомпресор на високооборотен стенд.
От турбокомпресора се демонтира централната му част (C.H.R.A.) и тя се тества на високоскоростна баланс машина Turbo Technics VSR или стенд. Всички външни детайли се почистват и преглеждат за повреди. Чрез нашия високоборотен стенд се симулира действителната работа на турбокомпресора. С негова помощ еднозначно се определят теч на масло и вибрации от дебаланс. При турбокомпресор с променлива геометрия извършваме допълнително почистване и настройка на променливата геометрия на Turbo Technics VTR. Диагностика на турбокомпресор не се заплаща ако турбокомпресора се ремонтира.

 

Пробвайте нашата online диагностика.